Select Page

El taller té una capacitat per a unes 15 persones i està dirigit a pimes, autònoms o emprenedors

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament Altea, regida per Miguel de la Hoz, oferta un curs anomenat ‘Com atraure clients amb Google my business’ per a empresaris de pimes o emprenedors que desitgen explorar la publicitat digital, o millorar els perfils digitals de les seues empreses. També per a aquells altres perfils interessats a gestionar de manera independent la publicitat i presència digital de pimes o autònoms

Miguel de la Hoz explicava l’objectiu del curs: “consisteix a ensenyar als participants l’eina Google My Business que unifica tots els serveis que ofereix a les empreses per a donar suport al posicionament global i local amb Google Maps, Google Local, Google+ i el seu cercador. En aquest curs Google My Business l’alumnat aprendrà a connectar tots els comptes de Google perquè l’actualització d’informació en una d’elles t’ajude en el posicionament global en les plataformes de Google.”

En la plataforma del curs estarà tot el temari i els participants podran preguntar als tutors qualsevol dubte que tinga sobre la formació. “Com atraure clients amb Google my business” comptarà amb tres sessions presencials on s’explicarà amb més profunditat i es realitzarà de manera pràctica el maneig de l’eina.

Dijous que ve 20 d’octubre començarà el curs i la seua plataforma quedarà oberta fins al 30 novembre. En aquesta estarà el temari i les dades de contacte per a tutories.

El dimarts 25 d’octubre tindrà lloc la primera classe presencial, el dijous 3 de novembre serà segona presencial i el dimecres 9 de novembre l’última. Totes les classes de ponència presencial són de 9.00 hores a 11.00 hores.

El curs compta amb quatre mòduls: el primer “Introducció a Google my business”, el segon “Dirigeix el teu negoci: Panell de Control i Panell Intern”, el tercer “Informació estadística al servei del teu negoci” i l’ultime “Potència de les eines”.

“Per a apuntar-se han d’enviar un correu electrònic a comercio@altea.es on ens indiquen les seues dades de contacte i en representació de quin establiment comercial o de serveis assisteixen. Volem que assistisca una persona per establiment però en funció de les places lliures disponibles, potser poden ser més” finalitzava l’edil de l’àrea, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest