Select Page

El llargmetratge que compta l’evolució social i econòmica s’estrenarà el pròxim 19 d’agost a Palau Altea a les 20.30

La regidora de Cultura, Aurora Serrat; i el regidor de Film Office, Pere Barber, han anunciat, hui 25 de juliol en roda de premsa a la Casa de Cultura, l’estrena del documental “Altea, la casa de la mar” al costat del director del llargmetratge, Alejandro Blasco.

L’edil de Cultura, Serrat, va destacar: “el documental arriba de la mà d’un jove director i fotògraf, des de la regidoria apostem amb tota mena de disciplines del món de l’art, i l’audiovisual és una d’elles, a més, de tirar una mà al talent jove. “Altea, la casa de la mar” és una mostra que el nostre municipi és un bressol d’artistes per la seua llum, paisatge i la seua gent”.

El documental tracta sobre la transformació econòmica i l’evolució social del poble alteà des dels anys 60 fins a l’actualitat, per conseqüència de l’arribada del turisme i la globalització. L’audiovisual s’estrenarà a Palau Altea el pròxim 19 d’agost a les 20.30 hores.

Per part seua, el director del llargmetratge, Alejandro Blasco, va agrair a la Regidoria de Cultura i a Film Office per la seua col·laboració, d’altra banda, també va explicar el procés de creació del llargmetratge: “aquest treball ha sigut el desenvolupament de molts anys i moltes entrevistes emotives de persones com Úrsula de “els Quintanes” o Pepe, fundador del bar las Vegas” que han viscut en primera persona l’evolució d’aquest poble. L’audiovisual és un homenatge a tota aquesta gent i la cinta ha sigut una tasca molt costosa per la seua complexa investigació”. A més, Blasco convidava a tots i totes assistir a l’estrena el pròxim 19 d’agost al Palau.

La regidora recordava que la Casa Toni el Fuster-Fundació Schlotter (Costanera dels Matxos 2) acull aquest estiu l’exposició fotogràfica “Altea, la casa de la mar”, del propi director. La mostra es podrà visitar fins al 27 d’agost de dimarts a dissabtes. L’obra fotogràfica es basa en fotografies del llargmetratge i serveix com a primer plat de l’audiovisual.

Per part seua, l’edil de Film Office, Pere Barber, finalitzava anunciat que el film té una duració aproximada de 70 minuts i declarava: “és un plaer que Altea siga un plató de tants rodatges com aquest documental, de diverses sèries, anuncis o revistes de moda que demostren la gran faena que s’està realitzant en Film Office”.

 

Pin It on Pinterest