Select Page

La Regidoria de Seguretat, que dirigeix Miguel de la Hoz, ha reforçat, durant 2022, la plantilla de la Policia Local per a oferir un millor servei a la ciutadania i cobrir les places vacants.

En aquest primer semestre de l’any, s’han incorporat 13 agents. Quatre amb plaça per oposició, dos per mobilitat i quatre policies interins, els quals ja presten els seus serveis a Altea. En la setmana vinent s’incorporaran tres policies interins més.

“Enguany s’ha incorporat un intendent i nous agents a la Policia Local, per a reforçar la gran faena que realitza aquest cos. Amb els nous efectius s’ha fet una reestructuració de l’organigrama i la metodologia de treball, per a augmentar l’efectivitat de la plantilla i millorar l’atenció a la ciutadania”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Seguretat.

Pin It on Pinterest