Select Page

El recital Arde la Palabra tindrà lloc el pròxim 26 maig a les 20:00h en l’Àgora de la Facultat

L’artista Laura Sam presenta el seu recital de poesia escènica Arde la Palabra en la Facultat de Belles arts d’Altea, amb motiu del 25 aniversari de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, i en el marc de la 1a edició del Festival CanCan que organitza la Càtedra Institucional d’Estudis Artístics Annetta Nicoli de la UMH. La Regidoria de Joventut, regida per Marta Lloret, col·labora amb la Càtedra Anetta Nicoli.

“La primera vegada que la Regidoria de Joventut participa amb la Càtedra Anetta Nicoli, estem molt contents perquè hagen comptat amb nosaltres i esperem que puguem continuar treballant per a fomentar la cultura entre la joventut” ha declarat Marta Lloret, l’edil de l’àrea.

Laura Sam és l’autora dels versos “Així que no em digueu com escriure la història si no és des de l’ombra, perquè en el sud ens van ensenyar abans la paraula fam que la paraula pa”, delectarà al públic amb una actuació de spokenword (alguna cosa així com “paraula parlada”) a partir del seu primer llibre Incendiària, carregat de poemes de crítica social en els quals també pertocarà per al ritme, l’acció, el crit i el desenfade. Aquest projecte és paral·lel al musical iniciat en 2021 al costat de Juan Escribano, que ha vist el seu fruit amb el seu primer àlbum, La Voz en Contra, publicat pel segell Oso Polita Records este 2022. El seu pas per Altea i per la UMH tindrà lloc un dia abans que l’artista siga la telonera del concert de Nacho Vegas el 27 de maig a Vitòria.

Laura Soto Sobejano (1989, Múrcia) va transitar les aules i tallers de la Facultat de Belles arts d’Altea de la UMH abans de llicenciar-se en la UPV-EHU. A més de la seua formació com a artista visual, des de 2014, la seua trajectòria professional es vincula a la poesia, escrita i oral, participant en nombrosos festivals d’índole nacional i internacional en els quals dona mostra de la seua creativitat i del seu enorme poder escènic amb les seues actuacions.

Aquesta activitat s’emmarca en la programació de la UMH per a la celebració del seu 25 aniversari i està organitzada per la Càtedra Institucional d’Estudis Artístics Annetta Nicoli de la UMH i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, i compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, el Vicerectorat d’Inclusió, Sostenibilitat i Esports de la UMH, de la Facultat de Belles arts de la UMH, del Departament d’Art de la UMH, del Centre d’Investigació en Art de la UMH i de la Plataforma Feminista de la Marina Baixa.

El Festival CanCantendrá tindrà lloc en l’Àgora de la Facultat de Belles arts d’Altea el dijous 26 de maig a les 20:00h. L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar aforament.

Foto-Laura-Sam

Pin It on Pinterest