Select Page

En el marc del Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i La Pau, el Club “No Limits” de Handbike realitza una sèrie de rutes per la Costa Blanca, organitzades pel Patronat de Turisme, que ha tingut a bé triar Altea com una de les localitats base de la concentració d’esportistes i familiars.

Ahir, els integrants d’este club espanyol, qualificat com el millor a nivell nacional, que es troba allotjat a l’hotel Cap Negret, va tenir l’oportunitat de conèixer Altea gràcies a la visita guiada que VisitAltea va preparar per a ells. A esta ruta turística assistien també els regidors de Turisme i Esports, Xelo González i Pere Barber, respectivament, els que van obsequiar els esportistes amb un record d’Altea.

Els esportistes que han visitat el municipi d’Altea han sigut Luis Adanero Álvarez, Javier González Lorente, Luis Miguel Marquina Cascalla, Juan José Arroyo Abenza, Alfonso David López Ruiz i Israel Rider Ibáñez.

Pel que fa al palmarès d’estos esportistes, hi podem trobar subcampions del món de Handbike; campions d’Espanya; medallistes paralímpics a Tòquio i el millor i més nombrós equip de Handbike d’Espanya, que participa en competicions nacionals i internacionals, desenvolupant de manera conjunta programes de descoberta i orientació de noves promeses a l’Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo.

 

Pin It on Pinterest