Select Page

La regidoria de Turisme, que dirigeix Xelo González, ha iniciat les jornades formatives per a les noves empreses que s’han adherit aquest any 2022 al distintiu de qualitat promogut per la Secretària d’Estat de Turisme denominat SICTED.

L’any anterior van ser 6 empreses participants, i en el present any són 8; La Buena Juanita, Cap Negret, Bon vent, Club Nàutic Altea, Club Nàutic Campomanes, Hotel Ábaco, La bocana Sailing Point i la Policia local. Aquestes empreses alteanes rebran un aval turístic de mans de Turisme Comunitat Valenciana.

Entre els avantatges que obtenen les empreses certificades, està la de comptar amb la publicitat a nivell nacional que fa el Ministeri en la seua pàgina SICTED i també l’autonòmica de Turisme CV; a més d’optar a subvencions específiques de qualitat turística; comptar amb un assessor per a qüestions de millora de la qualitat i també en gestió empresarial; i tot això sense cost per a l’empresa adherida o en procés d’adhesió.

El projecte SICTED de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i Turisme CV, té per objecte aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d’una destinació turística, englobant per a això a establiments i serveis turístics de fins a 36 oficis o categories diferents; com poden ser hotels, càmping, bars, restaurants, comerços, policia, Tourist Info, entre altres, amb la finalitat d’influir positivament en l’experiència i satisfacció del turista.

“Creiem que formar part d’aquest projecte és una molt bona oportunitat per als nostres establiments de millorar en la qualitat turística i diferencia’ns de la resta de municipis de la comarca”; ha assenyalat Xelo González, responsable municipal del departament de turisme.

Pin It on Pinterest