Select Page

La Regidoria de Foment de l’Ocupació impartirà en breu sessions formatives per a demandants d’ocupació i empreses

Recentment s’ha llançat Altea Ocupa’t, versió mòbil del nostre portal d’ocupació municipal, la URL és https://altea.es/ocupat. L’app està disponible a Android i iOS per a baixar gratuïta. Té una interfície senzilla, el que unit a la implantació dels dispositius mòbils en la societat, la dota de més abast que el web.

L’app presenta la funcionalitat bàsica de la web: les persones demandants d’ocupació poden registrar-se, omplir el seu perfil professional, consultar i inscriure’s  en les ofertes d’ocupació publicades.

D’altra banda, les empreses poden registrar-se i publicar ofertes d’ocupació.

Per facilitar l’accés de la ciutadania i l’empresariat a l’aplicació, des de la Regidoria de Foment d’Ocupació es van a llançar sessions formatives de petit format, específiques per a cada grup destinatari: les persones demandants aprendran a emplenar un perfil laboral optimitzat per a un procés selectiu, mentre que la formació destinada a empresa se centrarà en la publicació d’una oferta d’ocupació atractiva i d’acord amb les seues necessitats i ajustada a la realitat del mercat laboral.

Les sessions es convocaran pel facebook de l’Agència de Desenvolupament Local: www.facebook.com/ADLAltea

María Antonia Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació, ha afirmat que “esta app sobre les oportunitats laborals a la ciutadania, especialment a les persones sense accés a un ordinador amb connexió a internet, el que les capacita per accedir a les ofertes d’ocupació i seus processos selectius. Les sessions formatives són una bona oportunitat per aprendre a usar-la traient-li el major profit.”

Laviós també ha animat a la ciutadania a fer ús del portal en la versió web, on a més de la intermediació laboral, hi ha informació actualitzada sobre normativa, tràmits, emprenedoria i ajudes.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.portalemp.altea

iOS: https://apps.apple.com/es/app/altea-ocupat/id1585358659

Pin It on Pinterest