Select Page

La regidoria de Joventut ha organitzat una segona edició del taller en línia de llengua de signes nivell A1 homologat per la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, Fesord. L’activitat està dirigida a joves d’entre 16 i 30 anys.

L’edil de l’àrea, Marta Lloret, ha explicat que “la primera edició va tindre una gran demanda i molta gent es va quedar en llista d’espera”.

El curs començarà el 3 de novembre fins al 2 de febrer de 2022. No obstant això, els i les joves poden fer el curs al seu propi ritme mitjançant la plataforma web, on tindran a la seua disposició totes les classes virtuals i el material necessari per a aprendre durant el seu temps lliure.

Les inscripcions es podran fer des de hui mateix fins el 22 d’octubre o fins que s’esgoten les 25 places que s’ofereixen al telèfon 627 47 20 83 o al correu electrònic joventut@altea.es.

Segons ha explicat Lloret, “la iniciativa parteix del procés participatiu del Pla Jove sobre la sensibilització en la igualtat i la inclusió. Es tracta d’un curs que dóna la possibilitat als i les joves de ser més empàtics, conscients de les dificultats que passen altres persones i que la inclusió es faça efectiva i real a la nostra societat”.

Pin It on Pinterest