Select Page

La regidoria de Comerç, regida per Miguel de la Hoz, i l’associació “Hostalers per Altea”, HOSPAL, presidida per Franz Eduard Haubiz, han signat en el matí de hui un conveni de col·laboració per promoure conjuntament accions promocionals i de dinamització turística de la gastronomia local.

Es tracta d’una acció anual de la regidoria de Comerç, per la qual el consistori subvenciona l’esmentada associació amb 2.000€ i la cessió d’instal·lacions municipals per a la realització de cursos i actes de HOSPAL. En contraprestació, “Hostalers per Altea” realitzarà activitats destinades a la promoció i animació comercial.

En paraules de l’edil, “un any més signem este conveni de col·laboració amb HOSPAL per a la promoció i dinamització de l’hostaleria local. La gastronomia és un dels plats forts de la nostra oferta turística i des del departament de Comerç seguim treballant, al costat de les associacions de comerciants alteanes, per fomentar-la”.

Per la seua banda, el president de HOSPAL ha agraït la col·laboració institucional, així com ha subratllat la qualitat i varietat gastronòmica que els diferents negocis d’hostaleria ofereixen a residents i visitants.

Pin It on Pinterest