Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Comerç i Foment de l’Ocupació, dirigides per Jose Maria Borja, i l’espai de coworking LAB-Altea, i en nom seu Jaime Lloret, han signat un conveni de col·laboració l’objectiu del qual és fomentar l’esperit emprenedor, generar sinergies, impulsar la formació empresarial i oferir oportunitats concretes per al desenvolupament de projectes locals.

Com ha explicat l´edil, “des de l´Ajuntament tenim interès a promoure l´esperit emprenedor, el desenvolupament de noves idees i la formació del teixit empresarial local, amb l´objectiu de contribuir al creixement econòmic i al benestar de la comunitat”. “Objectius a què des de LAB-Altea es pot contribuir amb les seues aportacions. Aportacions que passen per oferir assessorament i suport a emprenedors locals als seus projectes; organització d’esdeveniments, tallers i programes de formació adreçats a emprenedors i empresaris locals, entre d’altres”; ha afegit Borja.

A més, LAB-Altea s’ha compromès a oferir un lloc de treball Flex a LAB-Altea de manera gratuïta durant 2 mesos a emprenedors d’Altea per impulsar els seus projectes. Ha indicat Jaume Lloret, representant de l’espai coworking.

En contraprestació, l’Ajuntament facilitarà l’accés a recursos municipals, com ara espais i equipaments per a la realització d’activitats i esdeveniments relacionats amb l’emprenedoria i la formació empresarial; promourà i difondrà les iniciatives programades per LAB-Altea i col·laborarà en l’organització d’activitats conjuntes que promoguen l’esperit emprenedor i la formació empresarial.

La durada del conveni és de dos anys des de la signatura del mateix.

Pin It on Pinterest