Select Page

Amb el començament de la temporada estival, Palau Altea Centre d’Arts té preparada una jornada especial per als amants de la música. La guardonada cantant Ainhoa Arteta torna a la Costa Blanca amb el millor del seu repertori.

El dijous 12 d’agost marca el retorn a Altea d’una de les millors sopranos del món. Des de les 21 hores, Ainhoa Arteta delectarà al públic amb la seua veu, que mescla la intensitat tan característica de l’ADN espanyol amb una inigualable capacitat d’emocionar a tot el que la sent. Acompanyada del pianista Javier Carmena presentarà a Palau Altea l’espectacle “Por el aire van”.

Ainhoa porta amb si una brillant carrera que l’ha portada a cantar en els millors teatres del món. Des del Metropolitan Opera al Carnegie Hall, Covent Garden, Bayerische Staatsoper i la Scala de Milà, entre altres. Això li ha permés posar-se en la pell de personatges principals d’òperes com La traviata, La Bohème, Romeo et Juliette i Manon Lescaut.

Més enllà de la seua rellevant participació en el món de l’òpera, les ganes d’innovar han fet que Ainhoa siga de les poques sopranos del món a poder dir que ha actuat a la Casa Blanca. A més, és la veu del tema principal de la pel·lícula “Gun City” dirigida per Dani de la Torre i protagonitzada per Michelle Jenner, Adriana Torrebejano, Luis Tosar i Jaime Lorente.

Tots els detalls de la programació amb dates, horaris i preu d’entrades es poden consultar a través de la pàgina web i les xarxes socials de Palau Altea Centre d’Arts.

Links:

Web: https://palaualtea.es/

Venda d’entrades: https://palaualtea.entradas.plus/entradas/listaEventos

Facebook: https://www.facebook.com/PalauAltea/

Instagram: https://www.instagram.com/venalpalaualtea/

Pin It on Pinterest