Select Page

Des d’este cap de setmana, 12 joves comencen com a auxiliars d’informació Covid al Poble Antic. Entre les seues funcions, recordaran als alteans i visitants la necessitat d’utilitzar mascareta i respectar el distanciament. Esta acció, dirigida per les regidories de Turisme i Foment de l’Ocupació, aposta per tornar a garantir la seguretat davant la COVID-19 en entorns amb alta afluència de gent.

Estes brigades informatives donaran servei cada dia entre les 20:00 i 00:00 als principals carrers del barri antic, on oferiran informació sobre les mesures sanitàries vigents i la importància de respectar-les pel benefici comú. A més a més, els joves seleccionats participaran en la realització d’esdeveniments amb el control d’aforaments d’estos.

La regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, defén que esta iniciativa va tenir bona acollida l’any passat, per això, “l’hem repetit incrementant el número de joves que es poden beneficiar”. I afig, “sabem que els joves necessiten actuacions específiques per la dificultat que troben a l’hora d’adquirir experiència professional i també som conscients de l’alta taxa de desocupació en este rang d’edat. Per este motiu, hem de ser capaços de poder oferir-los els mecanismes necessaris per a resoldre esta situació”.

Per la seua part, Xelo González, regidora de Turisme declara que “estem conscienciats amb el compliment de les mesures de seguretat contra la COVID-19. Per això, hem cregut necessari incrementar la contractació de 8 a 12 joves que ajudaran a fer d’Altea una destinació més segura”.

Finalment, les dues edils han felicitat als joves seleccionats i agraeixen la disposició mostrada per ajudar a mostrar el municipi com un municipi segur.

Pin It on Pinterest