Select Page

La regidoria de Joventut ha organitzat un taller de fotografia per als dies 1 i  3 de juliol en horari de 10 a 14 hores en el Centre Juvenil. Les jornades formatives, que permetran aprendre conceptes bàsics de la fotografia per a desenvolupar la creativitat, s’impartiran a càrrec del fotògraf alteà José Coello.

El curs dividirà el seu contingut en sessions teòriques i altres pràctiques on, segons explica la regidora Marta Lloret, “eixiran pels carrers d’Altea per a aplicar totes les tècniques apreses”. No es requereix material obligatori, no obstant això, es recomana assistir amb una càmera de fotos “per a poder treure profit el màxim possible al curs”.

José Coello, Premi Lux de Fotografia, és un fotògraf professional que ha treballat per a empreses com Decathlon, Domyos, Intersport en el departament de fotografia publicitària, així com amb cadenes hoteleres com Novotel, Mercure o Ibis.

Les places estan limitades a 15 persones. Els interessats han de fer les seues inscripcions al correu electrònic joventut@altea.es o al telèfon 627472083.

Pin It on Pinterest