Select Page

Les aules de música dels Instituts d’Educació Secundària han preparat una actuació musical que es realitzarà demà, 22 de juny als carrers i places d’Altea. A la plaça de l’Ajuntament estaran els grups de l’IES Belllaguarda i a l’Avinguda Comunitat Valenciana els de l’IES Altaia, que actuaran simultàniament.

A partir de les 10 del matí fins a les 12 del migdia, companys i amics dels dos centres i públic en general podran gaudir de les interpretacions preparades durant tot el curs escolar.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, explica que “va arribar al Consell de Xiquets la proposta d’organitzar una activitat fora de les seues habituals instal·lacions on coincidir l’alumnat dels dos centres. Pel compliment de les mesures contra la Covid-19, vam haver de descartar algunes opcions fins que vam acordar l’opció dels concerts de música a càrrec de l’alumnat”.

Finalment, l’edil convida a visitar els dos punts i gaudir de totes les actuacions.

Pin It on Pinterest