Select Page

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, dins de la programació commemorativa del Dia Internacional de la Dona, ha realitzat diferents xarrades i tallers formatius per a l’alumnat dels IES del municipi. Des de la Regidoria, que dirigeix Vicenta Pérez, es presta una especial atenció a la prevenció des de l’educació.

“Des de la setmana passada vam acudir als centres de secundària per a continuar amb la nostra labor de formació en valors d’igualtat amb la finalitat de previndre conductes masclistes. L’acolliment està sent molt positiu i veiem que l’alumnat respon molt bé i s’interessa per aquestes xarrades en les quals es tracta la consciència de gènere, els rols i es treballa per a eliminar clixés i conductes arrelades, s’identifiquen els micromasclismes, etc”, ha comentat la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez.

Les xarrades les ha dutes a terme Yolanda Domínguez, artista visual i experta en comunicació i gènere qui a més va oferir ahir la conferència ‘Maleït estereotip’ en el Centre Social i per l’agència d’igualtat, Sororis. La programació del 8 de Març continuarà el dimecres, a les 19.00 hores amb la conferència ‘Òpera i Dona’ i el dilluns 21 amb la jornada gastronòmica ‘Cuinant amb Cristina Figueira’.

 

Pin It on Pinterest