Select Page

Ahir, 2 de juny, la regidoria de Cultura va inaugurar la primera mostra d’escultura en la paret d’Altea amb el títol “El Regreso de las Gárgolas”. Una exposició composta per 34 figures creades per artistes locals distribuïdes per les façanes del Poble Antic. Les gàrgoles estaran exhibides fins al mes d’octubre.

L’edil de l’àrea va etiquetar l’aposta com a “innovadora” i va manifestar estar “molt satisfeta de poder oferir una sala expositiva individual entre els carrers alteans”. També va aprofitar per a transmetre els missatges positius rebuts per part de la ciutadania durant el muntatge de les peces.

Per part seua, Enrique Lecuona, del Taller de Creació Lecuona i impulsor i organitzador del projecte, va agrair el suport de la Regidoria per a fer possible la idea plantejada. A més, va destacar la dificultat de gestionar la mostra per “no tindre referències d’activitats similars, fet que li atribueix un alt grau d’originalitat”.

En finalitzar l’acte, els assistents van poder fer una visita guiada per a admirar les gàrgoles.

Pin It on Pinterest