Select Page

Després d’una edició adaptada derivada de la pandèmia de la Covid, la regidoria de Cultura ha presentat la 3a edició de l’Altea Blues Festival. El cicle de concerts es celebrarà els divendres 11, 18 i 25 de juny a l’auditori de la Plaça de l’Aigua a partir de les 21 hores.

Aurora Serrat, edil de l’àrea, ha informat de les diferents tarifes disponibles. Les entrades per a cada actuació és de 4 € si es compra a la Casa de Cultura i 3 € mitjançant www.alteacultural.com. A més, també es pot adquirir un abonament per a les tres dates per 7,50 € en compra física o 6 € online.

Per la seua part, German Elul, com impulsor del festival, ha presentat el programa de les actuacions del festival i ha destacat que, “a causa de la situació, tots els artistes provenen del territori nacional”.

  • L’11 de juny obrirà el cicle el grup Slideboys Vegas, amb la participació del músic alteà Esteban Vegas i, seguidament, l’agrupació valenciana The Lazy Tones.
  • Com a cap de cartell, el 18 de juny actuaran Txus Blues & César Canut, provinents de Barcelona.
  • Per a tancar el cicle, el grup creat per German Elul, Altea Blues Project oferirà la seua música el dia 25 de juny.

Serrat ha conclòs destacant la diversitat d’activitats que s’ofereix en la localitat i que “es completa amb este tipus d’activitats que a poc a poc va consolidant-se en l’agenda cultural alteana”.

Pin It on Pinterest