Select Page

També van rebre un distintiu els funcionaris que compleixen vint-i-cinc anys de servei

Hui divendres, 21 de maig, els funcionaris municipals celebren la festivitat de Santa Rita. Per a l’ocasió s’ha organitzat una caminada des de la Plaça de l’Ajuntament fins al Club Nàutic, on s’ha oferit un esmorzar de germanor. Per a adaptar-se a l’actual situació, aquesta ruta substitueix a les tradicionals activitats esportives que se celebraven.

Els membres de la Corporació Municipal acompanyen als treballadors durant la jornada, en la qual, després del desdejuni, s’ha retut homenatge als funcionaris que s’han jubilat i als quals compleixen vint-i-cinc anys de treball en el Consistori. Tots ells reben de mans dels regidors de l’Ajuntament un obsequi en agraïment al seu treball i dedicació a la gestió municipal. Rafael Ramón Mompó, edil de Recursos Humans, s’ha dirigit als presents felicitant els funcionaris pel dia de la seua patrona, així com als homenatjats per haver complit vint-i-cinc anys de treball en el Consistori i als jubilats en l’últim any i anterior, ja que la pandèmia de la COVID-19 va impedir la celebració l’any passat.

Els funcionaris que enguany compleixen vint-i-cinc anys de dedicació a l’Ajuntament d’Altea són: José Francisco Davó Mulet, Antonio Iborra Gadea i Magdalena Borja Serra.

Formen part del personal jubilat Vicente Gaspar Ballester Zaragozí, Antonio Oliver Mico, Francisco Muñoz Alvado, Jaime Pérez Ferrer, Dionisio Castillo Regalón, Sonia M. Caller Chepote, Pedro Gómez Jordana-Pérez, Ángela Ripoll Pérez, Anna Gregori Mayor, Miguel Pérez Baldó i Roberto Alcolea Gil.

Pin It on Pinterest