Select Page

El regidor de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón i la presidenta de l’Associació Integra Marina Baixa, Cristina Miranda, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats. L’acord inclou una subvenció per part de l’Ajuntament de 8.000 €.

L’edil ha explicat que, “en uns dies, rebran el 70% de l’import, que els permetrà continuar desenvolupant les seues teràpies, la seua escola d’estiu adaptada, etc.”, i va matisar que “tot i que la situació sanitària encara és complexa, en Integra ja han recuperat una bona part de la seua activitat”. A més, ha volgut felicitar els professionals de l’Associació “per la gran labor que han fet en l’adaptació a les circumstàncies actuals”.

Per part seua, la presidenta d’Integra, Cristina Miranda ha recordat que “Integra Marina Baixa és una associació de pares que va nàixer de la falta de teràpies per a xiquets amb autisme i síndromes genètiques rares”. Miranda ha volgut ressaltar que “gràcies al suport de l’Ajuntament hem aconseguit tindre un local ampli i condicionat totalment, perquè els nostres fills i filles puguen rebre les seues teràpies en les millors condicions”.

“Per a l’Ajuntament d’Altea i, en concret, la regidoria de Benestar Social i Sanitat és un orgull poder ajudar a totes les persones que conformen Integra. Sobretot per a poder desenvolupar aqueixes teràpies que necessiten les famílies”, finalitzava León Gascón.

Per a qualsevol consulta, Integra Marina Baixa atén en el centre d’activitats d’Altea en Carrer La Trona, 8; al telèfon 652 543 342 o a través de l’e-mail asociacion@integra-tgd.com.

Pin It on Pinterest