Select Page

La regidoria de Cultura ha anunciat una nova edició del ral·li fotogràfic, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de maig. Amb el nom ”Altea en digital”, es presenta esta activitat que, per segon any consecutiu, serà en línia.

Aurora Serrat, regidora de Cultura, ha assenyalat que ”les circumstàncies excepcionals que estem vivint a causa de la COVID-19 han sigut la causa del canvi de modalitat del ral·li, que reunia un nombrós grup de participants en la nostra localitat durant un cap de setmana. Amb la intenció de voler mantenir l’activitat, des de la regidoria hem mantingut la modalitat en línia i així complir amb totes les mesures de seguretat i sanitàries que es requereixen”.

El ral·li fotogràfic alteà és un esdeveniment esperat pels aficionats. Segons Vicent Llorens “el Xicon”, coordinador de l’activitat, afirma que “la gent mostra molt d’interés per participar. Altres edicions hem rebut sol·licituds des d’Elx fins a Dénia”. I afig que “la jornada suposa un dia de desconnexió per a conéixer Altea amb altres fotògrafs amateurs”.

Les inscripcions ja estan obertes per a totes les persones que vulguen participar-hi en esta activitat que a les edicions anteriors ha tingut una gran acollida per part del públic i repartirà 800 euros en premis. Totes les persones interessades es podran inscriure al ral·li, de forma gratuïta, fins al 28 de maig.

Les fotografies es podran realitzar amb una càmera fotogràfica, com a les edicions anteriors, o amb qualsevol altre tipus de dispositiu electrònic. “D’esta forma obrim les possibilitats del concurs a altres aparells amb els quals els participants podran capturar les seues instantànies i a un major nombre de participants”, explica Serrat.

El programa de l’activitat s’organitza de la següent manera: el dissabte, dia 29 de maig, a les 10 hores, s’entregaran els objectius als participants de manera telemàtica, i s’iniciarà el ral·li. El diumenge, 30 de maig, de 18 a 21 hores, s’entregaran les fotografies. El jurat, que en esta ocasió tindrà més temps per decidir els guanyadors, anunciarà la seua resolució el diumenge següent, 6 de juny, a les 12 hores, a través del web: www.alteacultural.com

Les places són limitades. I per consultar les bases o formalitzar la inscripció cal adreçar-se a: www.alteacultural.com/ralli o cultura@altea.es

Pin It on Pinterest