Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat la recuperació de gestió de la piscina per part de l’ajuntament; al temps que ha anunciat millores en la mateixa per reobrir este servei amb garanties i qualitat.

Segons ha explicat Barber, “després de diversos mesos de negociació amb l’empresa que fins al moment ha portat la gestió de la piscina, per fi s’ha arribat a un acord mutu pel bé tant de l’empresa, a nivell econòmic, com del Consistori, per la qualitat del servei que es venia donant últimament i de què hi havia algunes queixes, i ara serà l’Ajuntament el que gestiona la piscina”.

“Ara seguirà uns mesos tancada perquè es van a fer millores en tota la instal·lació. Sabem que hi ha deficiències en la coberta per exemple i també a terra i alguns vestidors i tot això és el que es va a reparar, a més de supervisar el funcionament de la maquinària perquè la temperatura de l’aigua i de l’ambient siga la correcta”; ha matisat Pere Barber.

El regidor ha revelat que “ja hi ha diversos projectes per millorar tots estos aspectes i encara que no es puga fer tot de seguida, s’anirà millorant en el temps i en un principi el que farem serà reparar el més urgent per posar en marxa la piscina”. “Ja estem treballant amb els tècnics municipals perquè els treballs es realitzen com més aviat millor”; ha afegit Barber.

“Hi ha molts usuaris que estan telefonant a les oficines de la ciutat esportiva preguntant per l’obertura de la piscina. Ara ja els podem dir que tardarà un temps a obrir-se perquè es van a fer millores en benefici de tots els seus usuaris i es va a intentar fer el més ràpid possible perquè estiga operativa per a tots i totes “.

Pin It on Pinterest