Select Page

Per primera vegada, Altea comptarà amb un Pla Municipal de Joventut. Es tracta d’un document que recull les problemàtiques, les necessitats i les inquietuds dels i les joves del municipi i també les possibles solucions que se li estan donant o es podran donar a partir d’ara des de les diferents Regidories. Així el descriu la l’edil de Joventut, Marta Lloret. El termini d’execució del mateix està programat entre 2020 i 2023.

La regidoria de Joventut ha organitzat un acte de presentació del Pla el dijous 8 d’abril a les 10 hores que es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament d’Altea i en el web www.altea.es.  Una vegada acabat l’acte, quedarà penjat per a tornar a veure’l.

En el I Pla de Joventut d’Altea (2020-2023), es tracten i desenvolupen temes com transports, activitats d’oci i temps lliure, ocupació i formació juvenil, igualtat de gènere, participació juvenil, informació juvenil, esport, salut i serveis socials, promoció artística i personal, habitatge i emancipació i altres demandes.

Per a la seua redacció, s’han tingut en compte les opinions dels joves, mitjançant les enquestes realitzades en els perfils de la regidoria en les xarxes socials, així com les aportacions dels diferents professionals i agents implicats directament a fi d’aconseguir acostar a la joventut per a abordar les seues situacions, problemes i mancances; establir i determinar les accions necessàries per a donar resposta.

“Des del Departament de Joventut esperem poder solucionar el màxim d’assumptes possible d’ací al 2023 i que no obliden que el seu espai és el Centre Cultural Juvenil d’Altea”, afegeix la regidora. De la mateixa manera, manifesta estar a la disposició telefonant al 627472083 o al 965841300 i preguntant per la regidora de Joventut, enviant un correu electrònic a mlloret@altea.es o a joventut@altea.es  i, també, enviant un whatsapp al número de telèfon 661689083.

Una vegada presentat, el document definitiu es portarà al Plenari per a la seua aprovació.

Pin It on Pinterest