Select Page

L’equip de rem en banc fix del Club Nàutic d’Altea lluirà la marca VisitAltea en el seu equipament per a les competicions. La imatge serà present en les regates de la Lliga SUMA del Mediterrani que visitaran les ciutats de Benidorm, Santa Pola, Calp, València, Alacant i Altea.

Xelo González, edil de Turisme, valora l’acció com “una oportunitat de promoció del municipi per la Comunitat Valenciana, sobretot venint del sector de les activitats nàutiques, que tanta força estan agafant en la nostra oferta turística”. Per part seua, Pere Barber, edil d’Esports, agraeix que “un equip esportiu alteà de tan alt nivell confie en accions que beneficien a la localitat”.

Cal destacar que els esports nàutics són un dels eixos en els quals es recolza la Destinació Turística Intel·ligent en la nostra localitat, que es troba en procés de certificació en la norma UNEIX 178501 en Sistema de Gestió de DTI.

Pin It on Pinterest