Select Page

Amb motiu del Dia Mundial del Treball Social, hui 16 de març, el regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, fa visible el treball amb el personal adscrit a l’àrea de Benestar, ja que en últim any ha estat especialment intens.

“Vull donar les gràcies a l’equip de Serveis Socials per este any de gran qualitat humana que ha demostrat tenir”; ha declarat l’edil.

El regidor ha recordat que “fa ja un any que es declarava l’Estat d’Alarma a Espanya a causa de la pandèmia mundial provocada per la COVID-19. Llavors fèiem una crida a tots els alteans i alteanes per guanyar la batalla al virus. Una batalla en la qual els treballadors socials han hagut de lluitar especialment per les dificultats socials que ha portat la crisi sanitària i social derivada de la pandèmia”.

“Els i les treballadores socials han estat considerats essencials, a l’igual que el personal del departament de Serveis Socials al complet que han estat intervenint des dels diferents àmbits en què exerceixen la professió; mantenint, assegurant i ampliant la protecció i el benestar social d’Altea. Però, especialment s’han bolcat amb aquells sectors vulnerables la intervenció es fa tan necessària”. Ha afegit l’edil.

“En esta setmana en què se celebra el Dia Mundial del Treball Social, volem fer visible a totes i tots els treballadors socials de la localitat i els seus companys de departament que han estat còmplices perfectes i també essencials, per gestionar cada expedient i atenció al ciutadà”; ha apuntat Jose Luis León Gascón, que ha conclòs manifestant orgull per les tasques realitzades i el compromís adquirit en esta situació per treballadors socials, psicòlogues, advocada, administratives, conserges i personal de la Policia Local.

Pin It on Pinterest