Select Page

El regidor de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón, ha assistit a un taller en línia sobre la vacunació contra la COVID-19, organitzat des de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, RECS. Al mateix van estar presents representants del Ministeri de Sanitat i la Federació de Municipis i Províncies, FEMP. La cita va servir per a donar a conéixer la situació del procés de vacunació i els protocols establits.

En representació del Ministeri de Sanitat, Pilar Aparicio Azcárraga, directora general de Salut Pública, va ser l’encarregada de realitzar la presentació oficial, on va comentar que “des del Ministeri se segueix amb les estratègies de vacunació, actualitzant diàriament per a conéixer, millorar i prioritzar tot el possible en aquesta tercera etapa que s’iniciarà en el tercer trimestre de l’any”.

Per la seua part, la Subdirectora General de Promoció de la Salut i Vigilància en Salut Pública, Pilar Campos Esteban, ha destacat que “és una sort que els ciutadans creguen, en un alt percentatge, que la vacunació és important perquè tots puguem seguir avant amb les nostres vides”. A més, la Cap de l’Àrea de Programes de Vacunació del mateix organisme, Aurora Limia Sánchez, va informar que “s’està treballant perquè les vacunacions, a partir del pròxim trimestre, no es paren i se subministren de manera més àgil a la població en general”.

Com a nexe entre els ajuntaments i el Ministeri, Javier Ruiz, secretari tècnic de la Xarxa de Ciutats Saludables, va presentar les preguntes que van realitzar els diferents municipis d’Espanya que van intervenir.

Finalment, l’edil de Sanitat de la localitat ressalta la proximitat que des del Ministeri de Sanitat s’ha mostrat per a resoldre dubtes respecte a la situació de les estratègies de vacunació, valora les paraules de tranquil·litat que s’han transmés i confia a veure resultats durant el trimestre vinent de l’any. A més, agraeix “a totes les alteanes i tots els alteans la paciència que estan tenint en l’espera per a rebre la vacuna que els correspon i quan els corresponga”.

Vacunació a Altea

El representant municipal de Sanitat també ha informat de la situació de la vacunació en la localitat. Actualment s’està administrant la segona dosi a les persones majors de noranta anys.

Així mateix, l’ajuntament s’ha posat a la disposició del Departament de Salut de la Marina Baixa en la gestió de la vacunació massiva. León Gascón es va reunir amb la Dra. Rosa Louis, directora gerent, i el Dr. Pedro Sanmartín, coordinador mèdic d’Altea, per a valorar els espais que s’habilitaren per a la vacunació massiva.

Pin It on Pinterest