Select Page

La regidora de Turisme, Xelo González, ha informat de la publicació de les bases que regularan la concessió directa d’ajudes del Consell destinades a professionals i empreses del sector turístic que estan patint les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

Com ha indicat l’edil, el termini de presentació de sol·licituds s’ha establert des de les 12 h del dia 22 de febrer a les 12 h del dia 22 de març de 2021 i la tramitació s’ha de fer a través de la seu electrònica de la Generalitat a https://sede.gva.es/es/sede_certificados

Segons els detalls aportats per la responsable municipal de Turisme, els beneficiaris d’estes ajudes, a data d’inici del termini de presentació de sol·licituds, han de ser titulars d’un establiment d’allotjament turístic inscrit en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana; o ser titulars d’una agència de viatges inscrita en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana; o bé estar adherits a algun dels programes de política turística promoguts per Turisme Comunitat Valenciana: CreaTurisme, SICTED, L’Exquisit Mediterrani o Mediterranew Musix.

Es consideraran beneficiàries les persones físiques o jurídiques propietàries o explotadores d’establiments hotelers, càmpings, blocs

i conjunts d’apartaments turístics, empreses gestores d’habitatges d’ús turístic i d’allotjaments rurals de la Comunitat Valenciana.

La documentació de suport per a emplenar electrònicament les sol·licituds d’ajudes 2021 estarà disponible al següent enllaç web a partir de la data d’inici del termini de presentació de sol·licituds: http://www.turisme.gva.es/opencms/opencms/turisme /es/contents/subvencion/instrucciones_etramitacion.html

Xelo González ha conclòs instant els professionals i empreses alteanes dedicades al sector turístic, que han vist perjudicada la seua activitat a conseqüència de la COVID-19, a sol·licitar estes ajudes. Un suport econòmic que el Consell ha disposat per a pal·liar en la mesura del possible els efectes negatius soferts per un sector que s’ha vist greument afectat per la pandèmia.

Pin It on Pinterest