Select Page

Ahir, dijous 11 de febrer, va tindre lloc una reunió entre la regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez; el regidor de Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz; l’inspector cap de la Policia Local d’Altea i representants de l’associació Mujeres con Voz. L’objectiu d’esta va ser coordinar l’assistència a les dones víctimes de la violència masclista. Així ho donava a conéixer la mateixa regidora.

L’edil d’Igualtat oferia a la Policia Local el treball de l’associació Mujeres con Voz perquè es tinga en compte el seu suport en la gestió de les denúncies d’aquest tipus i el seu acompanyament en tot el procés. En paraules de la seua presidenta Marga Luján, “l’associació de Mujeres con Voz ajuda donant un suport directe a les víctimes, escoltant-les, ajudant-les i acompanyant-les amb els tràmits que es necessiten amb una atenció 24h mitjançant el nostre telèfon 664 10 55 41”.

La responsable municipal d’Igualtat valorava la iniciativa de forma positiva “un gest per part de Mujeres con Voz i de la nostra policia que pot ajudar en molt i donar la possibilitat que cap dona es quede sola en una situació tan delicada” i afegeix, “esta acció s’emmarca dins d’una propera signatura d’un conveni amb l’associació que inclourà diverses accions conjuntes”.

Pin It on Pinterest