Select Page

Davant la situació actual per la COVID-19 i emparant aquesta decisió per les mesures sanitàries que estan actives per part del Govern de la Nació i de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea, ha pres la decisió de suspendre tots els actes a celebrar-se durant el MIG ANY 2021 que haurien de fer-se durant la setmana del 1 al 7 de febrer del present.

Així mateix, es comunica que queden suspeses les FESTES DEL CRIST DE LA SALUT D’ALTEA LA VELLA, que s’havien de celebrar del 29 de gener a l’1 de febrer de 2021.

La resta de festes que tenen prevista la seua celebració en el present any en el municipi, en compliment de les mesures sanitàries i de seguretat i amb la finalitat de garantir, sobretot, la salut pública, queden pendents de l’evolució de la pandèmia i de les resolucions que traslladen les autoritats competents en la matèria.

Marta Lloret, Regidora de Festes de l’Ajuntament d’Altea, vol agrair a totes i tots els festers i festeres la seua comprensió i responsabilitat, i vol fer constar el seu profund pesar a totes les famílies que han patit la pèrdua d’algun ser estimat per aquesta pandèmia, mostrant-los la seua total solidaritat i suport en aquests moments tan difícils.

Pin It on Pinterest