Select Page

El passat 11 de gener es commemorava el 404 aniversari de la Carta Pobla d’Altea. Per este motiu, les regidories de Cultura, Noves Tecnologies i Comunicació, encapçalades per Aurora Serrat i Pere Barber, respectivament, anuncien la publicació inèdita d’un vídeo al canal de Youtube de l’Ajuntament d’Altea.

El vídeo es la conferència realitzada a càrrec de l’historiador Juanvi Martin i l’arquitecte Bernat Zaragozí amb el títol “Urbanisme, comerç i festa” que es va realitzar en l’any 2017 dins dels actes commemoratius del 400 aniversari de la Carta Pobla. Es tracta d’una continuació de la xarrada “400 any d’urbanisme alteà” del cicle de conferencies amb motiu d’esta celebració, que també esta disponible al canal de youtube.

Ambdues regidories lamenten que enguany no s’haja pogut organitzar cap tipus d’acte públic degut a les estretes mesures sanitàries que es requerixen en este moment per a combatre la  pandèmia de la COVID-19.

El vídeo es pot veure en el següent enllaç: https://youtu.be/s53C192VPuk

La Regidora de Cultura, Aurora Serrat, convida a gaudir d’aquesta xarrada per a recordar el passat del nostre poble.

Pin It on Pinterest