Select Page

La regidoria de Seguretat Ciutadana, encapçalada per Miguel de la Hoz, ha realitzat un balanç sobre les actuacions de la Policia Local per tal de garantir el compliment de les restriccions de la Conselleria de Sanitat contra la COVID-19.

Entre les actuacions destaca la campanya informativa dirigida a comerços i hostaleria. Així, Miguel de la Hoz vol donar l’enhorabona a la ciutadania, ja que  “d’entre més d’una vintena d’inspeccions a establiments durant l’última setmana, no s’ha hagut de posar cap sanció per incompliment de les normes”.

De la mateixa manera, de la Hoz afirma que, respecte a les nits de Nadal i Cap d’Any, “els avisos a la Policia Local no van ser significatius ni va ser necessari interposar cap sanció per massificació o incompliment del toc de queda, com sí va passar abans de les festes”.

Des de Seguretat Ciutadana, basats en el comportament exemplar de la gent d’Altea, confien en que els casos continuen a la baixa en les properes actualitzacions de les dades.

Pin It on Pinterest