Select Page

Dissabte 5 de desembre tenia lloc el taller d’educació ambiental “Control d’espècies exòtiques invasores”, dut a terme des de la Regidoria de Medi Ambient, encapçalada per Jose Orozco.

Al taller, realitzat en el riu Algar, van assistir un total de 20 persones, entre famílies i alumnes de primària i de l’I.E.S Bellaguarda d’Altea. El biòleg Carlos Úbeda va ser l’encarregat de donar a conèixer les diferents plantes exòtiques invasores de la zona, en concret, les que estan assentant-se en els marges del riu. Davant els assistents, va realitzar una pràctica d’eliminació dels exemplars d’Agave americana i de Gomphocarpus physocarpus, i va insistir en la importància de preservar les espècies autòctones.

L’edil s’ha mostrat entusiasmat després de l’èxit de participació, “és fonamental per a la ciutadania i els més xicotets de casa, conèixer la importància que té cuidar i preservar el medi ambient per al nostre futur”.

Pin It on Pinterest