Select Page

Esta setmana donaran inici les obres d’assentament del marge de pedra, a la part alta, situat entre la Costera Els Maxos i el Portal Vell, com en el seu dia va anunciar la regidoria d’Infraestructures, dirigida per Diego Zaragozí. Una actuació que obliga a tallar durant unes setmanes el trànsit en un costat del Portal Vell, així com inhabilita l’ús dels contenidors de residus ubicats a Portal Vell, Carrer Fondo i Carrer Sol, per inaccessibilitat del camió de recollida.

Com ha explicat Zaragozí, “durant uns dies, no es podrà circular en part del carrer Portal Vell, tram comprès entre els actuals contenidors fins al final, perquè les obres d’assentament del marge així ho requereix; a l’igual que no es podran dipositar residus en els contenidors del Portal ni en els dels dos carrers adjacents, carrers Sol i Fondo perquè el camió no podrà recollir-los”. L’edil ha sol·licitat als residents a la zona que tinguen esta mesura en compte i els dipositen en altres punts de recollida del municipi”.

Diego Zaragozí ha comentat que “es tracta d’una mesura transitòria que durarà el temps que s’estiga fent l’assentament del mur. S’intentarà que es torne a la normalitat abans de Nadal “.

El responsable municipal d’Infraestructures ha conclòs demanant disculpes als veïns i veïnes de la zona que es vegen afectats per les obres i les molèsties que estes puguen causar-los, “però és una obra totalment necessària”.

Pin It on Pinterest