Select Page

El dissabte 14 de novembre va finalitzar amb èxit el curs de podcast dut a terme per Miguel Ángel Fernández, locutor i actor de doblatge i publicitat; qui a més és col·laborador en Ràdio Altea amb el seu programa ‘Café’, de dilluns a divendres de 9:00 a 10:00 hores.

Miguel Ángel Fernández va agrair la participació dels presents i els va animar a continuar practicant l’aprés, i junt a Pere Barber, regidor de Comunicació, van fer lliurament dels certificats. L’edil va convidar a tots els participants a col·laborar en Ràdio Altea, “des del departament posem a disposició els estudis de gravació a qualsevol persona interessada a col·laborar o amb la finalitat de practicar l’aprés en el curs”. I a més va assegurar que, “després de l’èxit de participació i l’alta demanda, tenim al cap organitzar una nova edició, de cara a l’any que ve, per a les persones que no han pogut participar en esta”.

Pin It on Pinterest