Select Page

Dimecres que donaran inici les obres de reparació i reforç del marge de maçoneria situat entre el Portal Vell i la Costera els Maxos. Així ho ha indicat l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

Com ha explicat Zaragozí, “es tracta d’una actuació important pel seu calat ja que s’ha de micropilotar el terreny i injectar formigó abans de refer la part del marge que s’està veient afectada per la cessió del terreny”. “Una vegada fet el micropilotatge, que durarà aproximadament un mes, es desmuntarà la part de baix del marge i es repararà”; ha afegit el responsable municipal d’Infraestructures.

Diego Zaragozí, ha demanat disculpes als veïns i usuaris de la zona per les molèsties que els puga ocasionar l’obra, però es tracta d’una actuació necessària que l’Ajuntament ha decidit executar en l’època de l’any de menys afluència turística, ja que es tracta d’una zona molt transitada pels visitants al estar situada en ple Nucli Antic d’Altea.

Pin It on Pinterest