Select Page

La regidoria d’Esports posa a punt la graderia situada en un dels fons del camp de futbol, ​​reparant, ampliant-la i millorant la seua accessibilitat. Així ho ha indicat l’edil d’àrea, Pere Barber. 

L’edil ha explicat que les obres van donar inici la passada setmana i està previst concloguen a finals d’esta. Una actuació que està executant la brigada d’obres de La Pública.

A més, Barber ha assenyalat que aprofitant estes obres, s’ha procedit a reubicar la xarxa parabalons existent, col·locant-la enganxada a la tanca del camp de futbol, ​​on podrà fer millor la seua funció i protegir els aficionats i les aficionades que se situen en esta grada.

“Eren unes obres que veníem demanant des de feia un temps, ja que l’estat de la grada no era el més desitjable i necessitava millores urgentment. A més aprofitem per dotar-la d’accessibilitat per a persones discapacitades”. Ha comentat Pere Barber, que ha postil·lat que “també s’han aprofitat estes obres per reubicar la xarxa parabalons, que fins ara estava instal·lada darrere de la grada, per col·locar-la davant, enganxada a la tanca del camp de futbol, ​​protegint així a la gent que vulga gaudir del futbol des d’esta grada “.

Pin It on Pinterest