Select Page

Les regidories d’Igualtat i Educació, regides per Vicenta Pérez, posaran a disposició de l’alumnat d’Altea porta mascaretes que recullen els principals números de telèfon d’interès com pot ser el d’atenció a víctimes de violència de gènere. “Esta és una iniciativa que compleix una doble funció, la de proporcionar un espai adequat per a guardar les mascaretes i la de posar a l’abast de l’alumnat els telèfons als quals poden telefonar en cas de necessitat”; ha explicat l’edil.

Vicenta Pérez ha apuntat que “s’ha vist que existia una necessitat de porta mascaretes dins de la bona dinàmica escolar on l’alumnat es trau la màscara per fer esport o esmorzar i ha de guardar-la de forma correcta perquè no es perda, confonga o la dipositen en llocs no aptes, d’ací sorgeix la iniciativa i alhora s’ha volgut utilitzar el seu disseny per fer-los arribar una informació que en molts casos pot arribar a ser vital, com són els telèfons d’interès, per si coneixen o viuen algun tipus de violència i puguen cridar “.

“Amb el tema de la pandèmia, en què la violència de gènere ha augmentat les atencions, és important que sàpiguen on recórrer en cas que els passe alguna cosa o siguen testimonis”; ha matisat la responsable municipal d’ambdues àrees.

Vicenta Pérez ha conclòs amb el desig que esta singular iniciativa, dels porta mascaretes amb informació telefònica contra la violència de gènere, siga d’utilitat per als seus joves destinataris.

Pin It on Pinterest