Select Page

El regidor de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón, ha anunciat este matí la reobertura del Centre de Salut del Barri antic d’Altea, el dilluns 21 de setembre, i ha donat a conèixer que “una de les millores amb la qual comptaran els usuaris d’este centre és l’habilitació d’una sala COVID-19, per a respondre amb la màxima eficàcia possible”.

L’edil ha assegurat que “les avaries produïdes per les fortes pluges del passat 3 de setembre, que van donar peu al tancament del centre mèdic, es van solucionar molt ràpidament; però és cert que hem aprofitat per a millorar les instal·lacions i esmenar altres deficiències, i així no paralitzar l’atenció en dates posteriors”. Ha explicat que “estes avaries van portar a detectar problemes aliens al centre mèdic” i ha demanat “conscienciació per part de tots els alteans i alteanes, no llançant les tovalloletes higièniques, compreses i altres productes d’higiene corporal a través del vàter, ja que suposa una sèrie de problemes en els conductes i baixades de les aigües fecals que comporta a embossos i avaries molt costoses per a moltes finques i edificis”.

José Luis León Gascón ha comentat que “no sols s’han realitzat millores en l’extensió del centre mèdic del nucli antic, sinó també en el centre mèdic principal, encara que estes s’han dut a terme sense haver de tancar el mateix. S’ha procedit a pintar la façana de l’edifici, a col·locar làmines de privacitat de la sala destinada al COVID-19, així com millores en les finestres i en el punt d’informació al pacient, entre altres”.

El regidor ha felicitat la gerència i direcció de l’Hospital de la Marina Baixa per escoltar les seues demandes quant a les línies telefòniques, celebrant que “des de dilluns passat, comptem amb una central de telefonades a la Marina Baixa que millorarà l’atenció telefònica dels ciutadans”. Així mateix ha explicat que “des de la Regidoria de Sanitat es promourà una campanya per als dies 5, 6, 7 i 8 d’octubre, on es donarà tota la informació presencial dels tres centres de la localitat, incloent l’extensió d’Altea la Vella, a través de l’app ‘GVA+Salut’, dirigida a tots els usuaris de la Comunitat Valenciana que desitgen tindre accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària des del seu telèfon mòbil”.

Finalment, León Gascón ha recordat que “el moment no és fàcil i no hem de relaxar el compliment de les nostres obligacions com a ciutadans i hem d’extremar les mesures preventives d’higiene personal i de distanciament social”.

Pin It on Pinterest