Select Page

Este matí ha tingut lloc una reunió entre la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, el regidor de Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz, el cap de la Policia Local i la Tècnica d’Educació per a ultimar tots els aspectes enfront de la tornada a les aules .

Esta reunió s’ha realitzat a petició de l’edil d’Educació, que ha afirmat que “era necessari davant de l’inici de curs mantenir una reunió amb el departament de Seguretat Ciutadana ja que les característiques del nou curs, a causa de l’Coronavirus, ens fan prendre una sèrie de mesures i complir diferents protocols que cal posar en marxa i revisar amb la màxima responsabilitat “.

D’altra banda i en paraules del regidor Miguel de la Hoz “dilluns s’inicia el curs escolar i la situació que travessem ens fa ser més cautelosos que mai”. L’edil de Seguretat Ciutadana ha destacat que “en esta reunió s’han tractat temes de gran importància cara al primer dia de curs com les entrades als centres de forma esglaonada, horaris o transport escolar, entre d’altres”.

Finalment, com a responsable de l’àrea d’Educació, Vicenta Pérez Barber, ha volgut destacar “la importància d’esta reunió de coordinació entre el propi departament d’Educació i la Policia Local, ja que estem a portes d’el curs escolar més complicat a causa del COVID-19 i cal tenir-ho tot controlat, motiu pel qual ja fa setmanes que està treballant-se en els centres educatius perquè tot estigua preparat amb totes les garanties sanitàries i de seguretat de cara al dilluns 7 de setembre, primer dia escolar”.

Pin It on Pinterest