Select Page

El regidor de Sanitat, José Luís León Gascón, ha comunicat el tancament provisional del Consultori Auxiliar del Nucli Antic d’Altea ubicat en la zona del Pla de Castell i el trasllat de cites i urgències al Centre de Salut d’Altea.

El consultori romandrà tancant uns dies degut a una averia que es va produir al migdia d’ahir causada per les precipitacions que van tindre lloc al municipi. “La canalització de l’edifici ha quedat bloquejada provocant inundacions en part de les instal·lacions del centre”, ha afegit el responsable de Sanitat. León Gascón també ha explicat que “els tècnics i operaris estan treballant per solucionar el problema el més aviat possible i avisarem a la ciutadania a través dels mitjans de comunicació oficials quan reobrim el centre”.

El regidor ha demanat disculpes per les possibles molèsties ocasionades i ha informat que “al llarg d’estos dies els professionals del consultori es traslladaran al Centre de Salut d’Altea (Carrer Galotxa), on atendran les cites i urgències dels alteans i alteanes fins que l’averia estiga solucionada”. Per a més informació i dubtes, queda a disposició dels ciutadans el telèfon del Centre de Salut d’Altea 966 81 61 30.

Pin It on Pinterest