Select Page

Ràdio Altea ha presentat este matí les diferents novetats que s’estrenen el dilluns 31 d’agost i que afecten a tota la seua programació, a la imatge corporativa i a la relació amb els sectors del comerç local i del taxi, amb qui s’ha arribat a diferents acords de col·laboració.

Pere Barber, edil de Comunicació de l’Ajuntament d’Altea, ha iniciat la roda de premsa explicant els canvis més importants que s’han produït a la graella de Ràdio Altea. “Hem treballat molt en els últims mesos per a portar-vos una programació molt variada. Una de les novetats més importants que trobareu esta temporada és el programa ‘Café’, que conduirà Miguel Ángel Fernández, tots els matins de 9:00 a 10:00 hores, amb diferents continguts i un ambient distés”. Barber ha assegurat sentir-se satisfet amb aquesta nova incorporació perquè “es tracta d’una persona molt valorada dins del món de la ràdio i la comunicació”.

L’emissora també comptarà amb un espai dedicat al comerç local que gestionarà i dirigirà l’Associació de Comerciants Locals, ALCEA. El responsable de l’àrea ha declarat que “amb esta nova incorporació pretenem afermar oients del comerç local i l’aconseguirem gràcies a esta col·laboració”.

D’altra banda, el magazine matinal de Ràdio Altea ha sigut reformat per complet, per a donar cabuda a noves seccions. Tal com ha explicat l’edil, “Paco Cabrera començarà el matí amb una nova secció en la qual repassarà les principals notícies del dia, a més de continuar amb els diferents continguts musicals, dedicatòries i felicitacions habituals”. D’altra banda, s’ha recuperat el magazine vespertí que serà dirigit per Paco Lloret i s’emetrà de 17:00 a 18:00 hores. Serà un espai per a arrancar la vesprada que acompanyarà als oients amb bona música i tota l’actualitat del dia.

Seguint amb les novetats, tots els dijous a les 13:00 hores, Javier Sáez conduirà “Made in Altea”, un espai dedicat a entrevistar diferents personalitats vinculades al municipi. Per la seua part, Miguel Fernández portarà a l’audiència les principals novetats musicals amb el programa “In the Mix – Radio Show”, els divendres de 22:00 a 23:00 hores.

Junt amb tota la nova programació, Pere Barber ha explicat que “Ràdio Altea iniciarà una campanya promocional de l’emissora local amb la finalitat de recuperar l’audiència perduda anys arrere i donar a conèixer la nostra ràdio als qui ens visiten. A més de la col·laboració amb el sector del comerç local i dels taxis, s’ha preparat una campanya publicitària instal·lant mupis en tot el municipi”.

Programació habitual de Ràdio Altea

Dins de la programació pròpia, l’emissora continuarà amb “El Despertador”, “Musicalandia”, “Rebobina”, “La Glorieta”, “Plaça dels Esports”, “Dissabte Directe”, “Altea Debat” i “Ajuntament més a prop”, que passa a emetre’s els dilluns de 13:00 a 13:30 hores. A més, tota l’actualitat informativa que s’amplia amb els butlletins horaris de les 11:00, 12:00 i 18:00 hores; l’informatiu de les 13:30 hores; el resum de la jornada a les 21:00 hores i el resum setmanal, els dissabtes a les 13:00 hores.

D’altra banda, les col·laboracions continuen la seua programació habitual com són “El Guix”, secció que obri la ràdio als col·legis i instituts de la localitat. La “Ràdio de la teua Vida” on els més majors tenen la seua mitja hora setmanal. “Altea Alive” amb Kate Ferry, els dijous de 16:00 a 17:00 hores. “El Temporal” amb Ángel Aparicio, tots els dimarts, de 19:00 a 20:00 hores. “Toxicosmos” de la mà de Juan Carlos Mataix, els dimecres de 22:00 a 00:00 hores i “Road’n’Roll” amb Victor Zalaya, els dijous de 20:00 a 21:00 hores. Així com més programes que s’aniran unint a la graella durant les pròximes setmanes.

La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, en la qual participa Ràdio Altea continuarà amb els programes habituals, “El Rall”, “La Represa”, “De Viatge”, “El Vaixell”, “Val i 30”, “Perles de Mùsica” i “Motor a Punt”.

Pin It on Pinterest