Select Page

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha valorat positivament el desenvolupament del cicle “Música a Boqueta Nit”, que va concloure ahir. L’edil ha destacat la bona acollida per part del públic, malgrat la situació actual de la COVID-19.

El període estival i l’oferta musical són els que fan d’este cicle, tot un èxit. En este sentit, la responsable de l’àrea ha assenyalat la gran qualitat artística dels músics i ha afegit que “en Música a Boqueta Nit els artistes toquen diversos estils de música amb l’objectiu de satisfer a un major número de públic, la qual cosa augmenta el seu atractiu”.

Finalment, la regidora ha agraït als músics, ciutadans i visitants “el respecte pel protocol i mesures de seguretat, en estes circumstàncies tan difícils” i ha declarat que “continuarem programant Cultura”.

Pin It on Pinterest