Select Page

Este cap de setmana a l’escenari de Palau a la fresca, doble concert de les joves Ainoa Buitrago i Yoly Saa el divendres 14 a les 22h, i Soraya presentant el seu últim treball “Luces y Sombras” el dissabte 15 a les 22h

Les últimes dates pendents estan ja confirmades; el 21 d’agost Carlos Sadness visitarà Altea dins de la seua exitosa gira d’este estiu, amb localitats esgotades en pràcticament tots els seus concerts. Les entrades, que van eixir a la venda al migdia d’ahir, presentaven la zona de chillout esgotada, en menys d‘una hora.

El cartell es completa amb els concerts del mes de setembre de Zenet, el dissabte 5 de setembre i del veterà artista hispanoargentí Coti, que visita Espanya amb un concert acústic molt especial, Cercanías y Confidencias, el dissabte 12 de setembre, tancant la programació d’este estiu tan especial.

Entrades disponibles a la pàgina web www.palaualtea.es i tota la informació a les xarxes socials de Palau Altea i Palau a la Fresca.

Pin It on Pinterest