Select Page

Palau Altea Centre d ‘Arts trau el seu escenari a l’aire lliure a l’espai cultural “Palau a la fresca”, amb un cartell de concerts de grans figures del panorama musical nacional i amb un clar suport al teixit artístic local.

El primer dels concerts del cartell nacional és el proper dissabte 7 d’agost, amb l’artista Sole Giménez i la programació continuarà els caps de setmana fins al mes de setembre amb la presència de Soraya, Pignoise, Bombai, Ainoa Buitrago, Yoly Saa, Guaraná, Anne Lukin, Zenet i Coti entre altres artistes, que s’anunciaran pròximament.

L’oferta es complementa amb la programació diària d’artistes locals, que estan omplint de música de tots els estils l’escenari de “Palau a la fresca”.

La iniciativa “Palau a la fresca” sorgeix de la necessitat de donar viabilitat i continuïtat al projecte i a l’activitat de Palau Altea, paralitzada des del passat mes de març a causa de les circumstàncies generades per la crisi del coronavirus i amb la voluntat d’esdevenir com a motor de la indústria cultural i del teixit artístic i professional local, molt afectats per l’actual situació.

Este espai cultural a l’aire lliure, habilitat en els Jardins de Palau Altea Centre d’Arts, proporciona l’entorn segur necessari complint amb tota la normativa vigent per sanitat i un pla d’autoprotecció adaptat a la COVID-19, per poder treure l’escenari de Palau a l’exterior i tornar al poble d’Altea l’oferta cultural d’este auditori, un dels espais més importants de la província d’Alacant.

“Palau a la fresca” ofereix, des del passat dia 18 de juliol quan va obrir les seues portes, una programació diària de concerts d’artistes locals de gran qualitat i de tots els estils (jazz, tango, músiques de món, flamenc, nits de dj, etc.), amb entrada lliure, convertint-se en la major plataforma de projecció del teixit artístic local.

Esta programació es porta a terme amb el suport de l’ajuntament i de SEDA, que destina els beneficis generats pels concerts d’artistes nacionals que ha preparat per als caps de setmana d’este mes d’agost i fins a mitjans de setembre, un cartell de primer nivell , en concerts acústics amb formacions reduïdes, per poder gaudir de la música en un ambient relaxat.

Cartell nacional:

  • 7 d’agost 22h – Sole Giménez Quartet
  • 14 de agost 22h – Ainoa Buitrago + Yoly Saa
  • 15 d’agost 22h – Soraya | Gira Ahora viene lo bueno
  • 22 agost 22h – Pignoise
  • agost 28 22h – Anne Lukin (pròximament entrades a la venda)
  • agost 29 22h – Bombai
  • 4 set 22h – Guaraná (pròximament entrades a la venda)
  • 5 d’setembre 22h – Zenet (pròximament entrades a la venda)
  • 11 de setembre 22h – Coti (pròximament entrades a la venda)

En les properes setmanes s’anunciaran la resta de dates confirmades.

De forma paral·lela es pot gaudir d’una interessant proposta gastronòmica, amb producte de mercat, graella argentina, una carta de vins de primera qualitat i còctels d’autor.

La iniciativa, en esta situació tan delicada, ha comptat amb el suport de les regidories de Cultura i Infraestructures de l’Ajuntament d’Altea en una clara aposta per donar suport al sector artístic i al seu teixit professional i un clar suport a la cultura.

Les entrades per als primers concerts es troben ja a la venda a la pàgina web www.palaualtea.es i tota la informació a les xarxes socials de Palau Altea i Palau a la Fresca.

https://www.facebook.com/PalauAltea

https://www.facebook.com/PalauALaFresca

Pin It on Pinterest