Select Page

La Regidoria de Cultura presenta el concert del trio de jazz flamenc ‘Jerez Texas’ que actuarà a Altea este divendres, 24 de juliol, a l’auditori de la plaça de l’Aigua, al carrer Pont de Moncau.

La titular de de Cultura, Aurora Serrat, ha destacat el ‘’virtuosisme’’ dels tres components del grup que presentarà a Altea el seu quint àlbum ‘Clar de lluna’. Un disc on Jerez Texas torna a l’origen del trio fundador capturant en directe el memorable concert al teatre romà de Sagunt a l’agost de 2016. La regidora ha convidat a tots els amants de la música a gaudir d’esta proposta cultural que arriba a Altea de la mà del Circuit Cultural Valencià, el projecte de cooperació interinstitucional que propicia l’Institut Valencià de Cultura amb els ajuntaments de la Comunitat Valenciana que desitgen presentar programacions escèniques, musicals o audiovisuals variades i de qualitat.

La formació Jerez Texas es crea l’any 2002 i des d’aleshores ofereix concerts al voltant del món (més de 500 concerts a 25 països). Jerez Texas està composat per Ricardo Esteve, guitarra flamenca; Matthieu Saglio, violonchelo y Jesús Gimeno, bateria. El seu repertori abasta diversos universos musicals com flamenc, jazz, clàssic, músiques del món, etc.

L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia a alteacultural.com. En cas de no poder fer la reserva online, també es pot fer a la Casa de Cultura, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores o des de 30 minuts abans de l’acte al propi recinte. L’aforament és limitat i s’han de seguir les mesures especials de prevenció de la Covid-19, com ocupar el seient 15 minuts abans de l’actuació.

Pin It on Pinterest