Select Page

La regidoria de Sanitat, encapçalada per José Luis León Gascón, ha renovat, un any més, el conveni amb l’Associació AFEM Marina Baixa amb una ajuda nominativa de 3.500 euros.

L’edil ha destacat la incansable tasca que realitza l’equip de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de la Marina Baixa que, liderada per la presidenta Consolación Muro i compost per una psicòloga-coordinadora, una treballadora social i una terapeuta ocupacional, desenvolupen programes adaptats per als afectats, com la Rehabilitació Psicosocial i Laboral i Programes d’Atenció Domiciliària, d’Oci i Temps Lliure i d’Escola de Famílies.

L’Associació també s’ocupa d’organitzar diversos esdeveniments solidaris, que actualment es veuen limitats per la situació sanitària. El regidor ha explicat al respecte que “no es descarta valorar una ajuda superior per al pròxim 2021 per la falta d’esdeveniments solidaris, i per tant d’ingressos, que esta associació i moltes altres de la comarca estan patint”.

La presidenta de l’Associació ha recordat que segueixen estant “a peu del canyó, encara que molts serveis estiguen paralitzats i agraeix, tant ella com José Luis León Gascón, a totes les famílies d’usuaris de la Marina Baixa  la seua fortalesa en estos moments que estem vivint a escala mundial. “Les famílies són, al costat dels professionals terapeutes, peces claus de la qualitat de vida dels usuaris d’AFEM”, ha conclòs l’edil de Sanitat.

Pin It on Pinterest