Select Page

En el dia d’ahir, Josep Miquel Moyà, director general d’Esports, visitava la Ciutat Esportiva alteana per veure de primera mà el resultat de les obres executades al carrer de pilota valenciana, finançades per la Conselleria d’Esports i que ha tingut un cost de 90.000€. En el transcurs de la visita, Moyà va estar acompanyat per l’alcalde, Jaume Llinares i l’edil d’Esports, Pere Barber.

Com ha recordat el responsable municipal d’Esports, “les obres van concloure fa alguns mesos i el carrer de pilota ja ha estat utilitzat, però la visita del director general ha hagut de posposar-se fins ara per motiu del confinament provocat pel COVID-19”.

Pere Barber ha apuntat que “el finançament autonòmic per les obres ha arribat per mitjà d’una convocatòria de la Generalitat, a la qual l’Ajuntament d’Altea es va presentar i ha obtingut 90.000 €”.

“Actualment, el carrer de pilota és veritat que no s’està fent servir molt per la situació sanitària que estem travessant, però abans del confinament estava tenint molta activitat. Els centres educatius del municipi estaven portant als seus alumnes per a conèixer el món de la pilota i el pilotari alteà Jaume Morales, el Tato, estava donant estes classes de coneixement de la pilota i també una classe pràctica. Tot això amb la idea de reactivar les escoles municipals de pilota valenciana ja que actualment no tenim equips de xiquets i xiquetes i la intenció era tornar a donar-li a la pilota valenciana el valor que li correspon a Altea”; ha comentat Pere Barber, qui ha posat en relleu la satisfacció manifestada pel director general d’Esports davant la finalització en termini de l’obra i el consegüent cobrament de la subvenció.

“Les dues institucions estem molt contentes del resultat i hem estat parlant d’una possible segona fase per cobrir el carrer de pilota i poder fer ús de les instal·lacions fins i tot quan les condicions meteorològiques no siguen favorables. De moment no serà possible, però al menys tenim estes converses iniciades per poder seguir millorant el nostre carrer de pilota valenciana”; ha conclòs Pere Barber, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea.

 

Pin It on Pinterest