Select Page

Després de moltes setmanes de treball, entre la direcció tècnica del club i la junta directiva del CV Altea, este divendres s’ha pres la difícil decisió de renunciar a jugar una temporada més a l’elit del voleibol espanyol.

A les nombroses baixes sofertes per diferents motius del planter, que va defensar la samarreta alteana la temporada passada, s’uneix les dificultats per confeccionar un equip de garanties per poder continuar un any més a Primera Nacional.

Segons la informació facilitada pel Club, estaven garantides sis baixes i es mantenien els dubtes amb dues jugadores més, pel que tocava remodelar pràcticament tot l’equip. Per contra, el club tenia assegurada la participació d’algunes de les jugadores més joves de l’equip, que amb tenacitat i lluita s’havien compromès amb el projecte. Però a la fi no ha pogut ser.

Pel president de l’entitat, Paco Lloret, “ha estat una decisió difícil, perquè podríem haver apurat terminis i intentar seguir buscant jugadores. Teníem converses avançades i teníem temps abans de l’inici de la competició. Però la veritat és que era llançar-se al buit, sense xarxa, i començar la lliga amb molts dubtes si no aconseguíem tancar la plantilla “.

La situació actual provocada pel Covid-19 plantejava també molts dubtes en el si del club, “este proper any serà complicat, ningú garanteix que puguen començar a temps les diferents competicions o s’haja de suspendre o ajornar la lliga per algun rebrot. Esta situació, per tots els dubtes plantejats anteriorment, ens ha obligat a prendre esta decisió”; ha destacat Lloret.

El president també ha tingut paraules d’agraïment per part de l’equip que ha estat treballant durant tot este temps, fins a última hora, “com l’arquitecte del club i entrenador Javi Mora, l’eterna capitana de l’equip absolut Jony, o les jugadores que han estat lluitant fins al final perquè l’equip es pogués mantenir, com Isa, Akita, Paula, Bianca, Otti i Xio. Moltes gràcies “.

Recordem que el Club Voleibol Altea va aconseguir l’ascens a la divisió de bronze del voleibol espanyol en la temporada 2017-2018, després de dos ascensos consecutius en categories autonòmiques. Este any compleix 30 anys d’història, des de la seua fundació, i esperava poder seguir portant el nom d’Altea per tot Espanya. Ara l’objectiu serà un altre, seguir treballant a la base del club que ha anat creixent en quantitat i qualitat en els últims anys.

Pin It on Pinterest