Select Page

Amb l’objectiu d’ampliar les zones de vianants en el municipi per al gaudi de la ciutadania en estos temps que requereixen un distanciament social com a mesura de prevenció davant el COVID-19, l’Ajuntament d’Altea ha decidit crear dos zones per a vianants en part de l’Passeig Sant Pere i de la Av. Jaume i, de dissabte a la vesprada a diumenge a la nit, des del pròxim 27 de juny i fins a finals de setembre. Així ho han donat a conèixer els edils d’Infraestructures, Diego Zaragozí i Trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz.

Segons els detalls oferts pels regidors, es van a establir dos zones de avianants de manera recreativa  perquè el vianant puga gaudir de forma més àmplia d’espais per a passejar. Esta mesura s’aplicarà des de les 14:00h de dissabte fins a la mitjanit de diumenge. Al passeig Sant Pere en el tram que va des del carrer Illeta fins al Gula-Gula i a l’Avinguda Jaume I des del carrer Adolfo Quiles fins a Pont de Moncau.

Els dos responsables municipals han incidit a assenyalar que “es deixarà pas als veïns que han d’arribar als seus garatges”. Per a això a l’OAC, Oficina d’Atenció al Ciutadà, i a l’Oficina de Turisme, situada esta última en el propi passeig Sant Pere, es podrà sol·licitar a partir de la setmana que ve una targeta de resident per poder arribar als habitatges.

Diego Zaragozí, com a portaveu de l’equip de govern, ha conclòs remarcant que “es tracta d’una mesura temporal que té per objecte facilitar als alteans i visitants la possibilitat de passejar pel municipi per espais amplis amb el consegüent distanciament que requereix l’excepcionalitat del moment “.

Pin It on Pinterest