Select Page

El regidor ha anunciat que s’està treballant en la reobertura del mercat tèxtil.

La regidoria de Comerç i Mercats ha informat de la gran acollida que està tenint el mercat de fruita i verdura a la nova ubicació, comptant cada dimarts amb la visita de més de 2.000 usuaris. Així ho ha donat a conèixer l’encarregat de l’àrea, Miguel De la Hoz.

El mercat de fruita i verdura, des de la seua reobertura a maig, està ubicat a l’aparcament Basseta, amb horari de 8:00 a 13:30 hores, per garantir la distància interpersonal i complir amb totes les mesures higienicosanitàries establertes, com són el control de l’aforament, l’ús obligatori de mascaretes per part de venedors i visitants o el rentat de mans en l’entrada amb gel hidroalcohòlic, entre d’altres. “Ens alegra conèixer que, cada dimarts, són més de 2.000 persones les que visiten les instal·lacions seguint les normes de seguretat i que ens feliciten per l’esforç i l’organització, ja que es senten confiades per comprar amb total tranquil·litat”, ha explicat el regidor.

Miguel De la Hoz ha recordat que, tot i que el total de visitants és elevat, l’aforament màxim permès és de 120 persones en tot moment i ha agraït al personal de protecció civil “la seua professionalitat i la seua gran ajuda, ja que han estat els encarregats de controlar l’accés i vigilar que es compleix la normativa i la neteja a l’entrada del recinte, a l’igual que al cos de policia que s’ha fet càrrec del trànsit als voltants i de que tot transcórrega amb total normalitat”. Segons les dades aportades per l’edil, el canvi d’ubicació del mercat ambulant és temporal i el que es pretén és traslladar-lo a l’Avinguda la Nucia quan les condicions ho permeten.

Pel que fa al mercat tèxtil, el regidor ha detallat que “estem treballant per posar-lo en marxa en breus i la setmana que ens reunirem amb l’objectiu de distribuir les paradetes en una nova ubicació, conèixer la seua opinió i organitzar la reobertura del mercat”. De la Hoz ha matisat que, “encara no sabem on estarà disposat, però la idea és poder ubicar-lo a l’aparcament Basseta, un lloc més cèntric i accessible a la ciutadania i també més proper al mercat de la fruita i la verdura, quan les mesures sanitàries ho permeten i sempre atenent a les restriccions i adaptant-nos a les recomanacions de la nova normalitat, perquè els venedors puguen continuar amb els seus negocis i la ciutadania puga comprar amb total seguretat”.

Pin It on Pinterest