Select Page

La Biblioteca d’Altea la Vella, situada en l’extensió administrativa de l’Ajuntament, reinstaura el seu servei de préstec de llibres, espai de treball i consultes. La mateixa romandrà oberta els dilluns, dijous i divendres en horari de 10:00 a 14:00h.

Segons ha comentat l’edil de Cultura, Aurora Serrat, “no vam poder obrir la Biblioteca d’Altea la Vella a l’una que la d’Altea, el passat 11 de maig, per prevenció, ja que a la planta baixa de la Biblioteca està el consultori metge d’Altea la Vella”. “Ara que estem més avançats en la desescalada i seguint les mesures d’higiene, com l’ús de la mascareta i distanciament social, creiem que ja és oportú reinstaurar el servei”; ha afegit la regidora.

Serrat ha explicat que les taules de la biblioteca seran utilitzades per una sola persona i en el cas que siguen dues persones que conviuen podran fer ús de la mateixa taula.

Aurora Serrat ha anunciat que en breu s’augmentarà l’horari del servei.

Pin It on Pinterest